Pengeluar Perkakasan Kaca SUP

SUP MFG LIMITED ialah keupayaan pembuatan perkakasan kaca profesional, kilang kami menghasilkan produk : perkakasan bilik mandi, kelengkapan kaca seni bina, perkakasan rumah…dsb. Selepas bertahun-tahun pengalaman industri dan teknologi yang sangat baik, kami telah mencapai reka bentuk produk, pengeluaran, jualan dan selepas perkhidmatan dalam satu sistem. Syarikat terletak di persimpangan berkelajuan tinggi Jiang He /Jiangzhao, zon Perindustrian Nanlu, bandar Duruan, kawasan Pengjiang, bandar Jiangmen, Guangdong. Keluasan loji sedia ada ialah 26,000 meter persegi, dengan lokasi yang unggul.

Syarikat dilengkapi dengan peralatan pengeluaran termaju, seperti mesin pemotong laser, penggerudian, mesin pengilangan, mesin CNC, tebukan, kimpalan, pemotongan, penggilap dan mesin lentur dan sebagainya. Peralatan pengeluaran automatik termaju, teknologi pengeluaran mahir, jaminan kualiti 100% QC, profesional berpengalaman yang komited dengan teguh kepada idea reka bentuk dan pembangunan produk baharu, mengetuai pasukan korporat untuk mencipta sistem perkhidmatan berkualiti tinggi dan produk berkualiti tinggi. Syarikat kami pakar dalam bidang perkakasan kaca, dan merupakan perintis untuk mereka bentuk dan menghasilkan siri LED aksesori kaca yang mendapat beberapa paten reka bentuk, dengan ketara mengatasi kecemerlangan dalam industri, dan memenangi bantuan daripada pembeli dan ejen domestik dan asing.

Sejarah kita

Jiangmen, Guangdong ialah pusat pengeluaran utama untuk perkakasan di China. SUP dilahirkan di bawah cermin cincin sebegitu. Perkakasan SUP telah ditubuhkan pada tahun 2010. Pengasas menyedari bahawa seluruh industri terutamanya membangunkan produk kelas rendah, dan sukar untuk memenuhi keperluan pelanggan untuk produk mewah. Yucheng memberi tumpuan kepada penyelidikan dan pembangunan serta pengeluaran produk perkakasan kaca mewah. Menyediakan produk berkualiti tinggi untuk ramai pelanggan domestik dan asing.
Selepas 12 tahun pembangunan, perniagaan itu telah merebak ke banyak negara di seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat, Australia, United Kingdom, Perancis, Jepun, Korea Selatan, Rusia, Itali dan negara Eropah yang lain. Kami terus menyediakan penyelesaian yang mencipta perkakasan kaca luar biasa yang menggalakkan tahap baharu kecemerlangan dan prestasi seni bina. Pada masa yang sama, produk mempunyai kelebihan harga di bawah kualiti tinggi, dan kualiti dan harga dioptimumkan. Produk yang dihantar tepat pada masanya dan mudah dipasang terus menerima ulasan positif daripada pelanggan.

Mengapa Memilih Perkakasan Kaca SUP ?

bahan mentah
Menggunakan tembaga tulen yang digilap halus, aloi zink berkualiti tinggi atau aloi titanium sebagai bahan mentah, strukturnya ketat, beratnya berat, dan rasa tangan tebal.
Die casting, proses penamat
Menggunakan alat mesin pemutus terkawal komputer ketepatan berskala besar dan alat mesin ketepatan digital, permukaan kosong adalah licin, rata, tanpa liang, kecacatan sutera dan fenomena lain. Proses mengisar dan menggilap adalah ketat dan prosesnya banyak.
Penyaduran
Selaras dengan piawaian proses penyaduran antarabangsa antarabangsa, tembaga mentah yang diimport digunakan, dan telah menjalani tiga proses penyaduran kuprum, penyaduran nikel dan penyaduran krom. Strukturnya padat, salutan adalah seragam, “permukaan warna” adalah segar, ketebalan salutan biasanya lebih daripada 30 mikron, dan permukaan salutan bebas daripada calar dan burr. '
Pakej
kotak kertas kraft dengan reka bentuk dan cetakan pembungkusan yang cantik.

Bootstrap