Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

Pandangan: 314     Pengarang: Perkakasan Kaca SUP China      Masa Terbit: 07/23/2022      asal usul: https://www.aiglasshardware.com

Sama ada anda menambah pancuran mandian baharu atau mengemas kini pancuran mandian sedia ada, salah satu pertimbangan paling penting ialah pilihan pintu pancuran mandian yang anda pilih. Walaupun pilihan kandang anda mungkin kelihatan telus—juga, kaca—ia sebenarnya agak rumit.

Fakta yang perlu anda ketahui termasuk dimensi tepat ruang pancuran mandian anda, jumlah ruang yang anda ada antara pancuran mandian dan lekapan lain, berapa banyak masa yang anda ingin laburkan dalam pembersihan pancuran mandian harian dan sama ada pintu pancuran mandian tanpa bingkai yang anda lihat pada blog reka bentuk sememangnya paling sesuai untuk gaya hidup dan dompet anda. Syukurlah, terdapat banyak pilihan berbingkai dan tanpa bingkai yang menawarkan rupa yang menarik.

Terdapat beberapa gaya pintu pancuran mandian untuk dipilih bersama dengan pelbagai jenis kit perkakasan kaca. Di sini, ketahui tentang pilihan untuk membantu anda memutuskan jenis yang terbaik untuk ruang anda, dan perisian hareware kaca SUP boleh menawarkan anda segala-galanya tentang perkakasan kaca pancuran mandian.

Mari kita selesaikan soalan besar dahulu: Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai, dan mengapa semua orang nampaknya menginginkannya?

Kepungan pancuran mandian “tanpa bingkai” menggunakan kaca terbaja yang kukuh (biasanya setebal 3/8 inci hingga 1/2 inci) yang tidak memerlukan sokongan logam di sekeliling tepi luarnya. Hasilnya ialah rupa moden yang anggun dan bebas daripada halangan visual. Malah, satu sebab pilihan tanpa bingkai begitu popular adalah kerana ia membantu mempamerkan kerja batu yang cantik, reka bentuk jubin yang rumit dan perkakasan yang berkilauan. Pintu pancuran mandian tanpa bingkai adalah jenis yang paling mudah dibersihkan, kerana ia tidak termasuk pengedap yang terbentuk daripada air dari semasa ke semasa.

Satu perkara yang perlu diingat ialah pintu tanpa bingkai biasanya mengandungi beberapa logam. Unit tanpa bingkai boleh menjadi hampir bebas logam, kecuali untuk klip pada mana-mana panel pegun, engsel dan pemegang. Lebih-lebih lagi, istilah “tanpa bingkai” juga boleh digunakan untuk pintu dengan bingkai di sepanjang tepi atas dan di sekeliling sisi. Jenis pemasangan ini kadangkala, tetapi tidak selalu, dirujuk sebagai “separa tanpa bingkai.”

Satu perkataan tentang harga: Pancuran mandi tanpa bingkai biasanya berharga kira-kira dua kali lebih banyak daripada model asas yang tertutup logam. Selain itu, pintu pancuran mandian tanpa bingkai boleh bocor jika tidak dipasang dengan betul, jadi penting untuk bekerjasama dengan kontraktor yang bereputasi dan memastikan kuali mandi anda cerun ke arah longkang.

POS TERBARU

> Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

> Bagaimana untuk membina bilik mandi tanpa bingkai?

> Cara Mengganti Tab Mandi Dengan Pancuran

> Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

> Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

> Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

> Kit perkakasan kaca pintu pancuran mandian gelangsar SUP : Pelbagai Penyelesaian Tersedia

> SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

POST TAG

Produk Berkaitan

Bootstrap