Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

Pandangan: 332     Pengarang: Perkakasan Kaca SUP China      Masa Terbit: 07/21/2022      asal usul: https://www.aiglasshardware.com

Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

Panel pintu gelangsar tersuai perkakasan pintu gelangsar SUP diperbuat daripada sepuluh rasuk lebar 52″ yang diikat bersama dengan satu batang berulir berterusan. Panel pintu besar mencipta kebolehsuaian ruang yang luar biasa. Ia boleh sama ada dibuka untuk menyertai rumah, atau ditutup untuk membahagikannya kepada dua.

“Pintu gelangsar menyediakan skrin privasi boleh laras antara bilik besar dan lorong yang menuju ke dua bilik tidur dan bilik mandi,” kata Pereka dalaman itu. “Kami menyukai fleksibiliti yang ditambahkan oleh pintu gelangsar pada ruang kami.”

Untuk melengkapkan kesannya, adalah penting untuk mencari perkakasan pintu gelangsar yang betul. Pereka bentuk meninjau padang, dan keluar dengan kagum dengan perkakasan pintu gelongsor SUP —khususnya kit penggelek gelongsor.

“Selepas meneliti syarikat perkakasan pintu gelangsar, ia dengan cepat menjadi jelas bahawa perkakasan SUP adalah cara untuk pergi,” kata Mansfield. ” Galas tanpa hub perkakasan pintu gelangsar SUP yang besar sangat menakjubkan dan kualiti perkakasan tidak mengecewakan. Berus linear pada kemasan Black Stainless kelihatan luar biasa dari dekat.”

Kemasan Tahan Karat Hitam perkakasan pintu gelangsar SUP menampilkan butiran halus yang tidak hilang dalam warna hitamnya yang kaya. Berus garis rambut licin apabila disentuh tetapi menambah butiran canggih pada perkakasan yang berfungsi dengan baik dengan tekstur yang lebih berlebihan yang terdapat pada pintu kayu.

POS TERBARU

> Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

> Bagaimana untuk membina bilik mandi tanpa bingkai?

> Cara Mengganti Tab Mandi Dengan Pancuran

> Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

> Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

> Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

> Kit perkakasan kaca pintu pancuran mandian gelangsar SUP : Pelbagai Penyelesaian Tersedia

> SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

POST TAG

Produk Berkaitan

Bootstrap