Penutup Kaca tanpa bingkai pejabat

Pembahagian Pejabat
Pembahagian pejabat kaca menjadi semakin popular dalam tetapan pejabat komersial. Dinding kaca lantai ke siling yang dipasang secara profesional memberikan pelanggan alternatif kontemporari kepada pejabat berdinding standard. Sekatan kaca membolehkan penghuni menikmati rasa lapang yang dipertingkatkan, peningkatan cahaya semula jadi dan kalis bunyi yang lebih baik di atas pejabat berdinding biasa. Perkakasan Kaca SUP membawa pelanggan rasa kekayaan yang diperbaharui ke mana-mana tetapan pejabat.

Kit penggelek pintu kaca SD111

Dinding dan pintu pejabat kaca memberikan moden, terbuka , reka bentuk profesional ke mana-mana pejabat. Dengan menggantikan dinding tradisional dan membuka ruang, pejabat anda boleh memaksimumkan cahaya semula jadi dan meningkatkan produktiviti dengan mencipta ruang inklusif pasukan, sambil masih memaksimumkan daya tarikan peredam bunyi kepungan berdinding.

Memandangkan setiap pejabat adalah berbeza, jadi mestilah reka bentuk untuk dinding kaca. Penyelesaian pejabat yang disesuaikan sepenuhnya ini boleh menjadi moden secara visual, profesional, atau malah percuma kepada gaya rumah yang lebih desa.

Dinding dan pintu kaca seni bina tanpa bingkai meminimumkan gangguan visual, sambil sama ada mengurangkan engsel dan pemegang perkakasan, atau menggunakannya sebagai aksen percuma kepada reka bentuk ruang yang sedia ada. Pintu boleh gelongsor, dengan perkakasan di atas menggantung panel, atau berengsel untuk mengayun membuka satu atau dua arah dengan mudah.

Dinding kaca berbingkai dan pintu menggunakan garis visual yang berani antara setiap panel dan pintu untuk mencipta reka bentuk unik yang berfungsi dengan aliran reka bentuk ruang pejabat penuh. Garisan keras ini menghasilkan ruang yang lebih jelas, sementara masih membenarkan cahaya semula jadi mengalir di antara bilik yang berpartisi.

Jika lebih privasi diingini, panel kaca boleh menyertakan warna, tekstur atau reka bentuk. Garisan dan bentuk berkabus boleh membenarkan cahaya menembusi, sambil tetap mengawal perbualan dan pertemuan peribadi dari pejabat lain. Logo dan teks juga boleh ditambah untuk penampilan tersuai dan profesional.

Kaca itu dibaja untuk kekuatan dan ketahanan, mudah dibersihkan, dan boleh mempunyai kunci yang dimasukkan ke dalam pintu untuk mengelakkan kemasukan yang tidak diingini. Perkakasan Kaca SUP menawarkan perkakasan berkualiti terbaik, untuk penutupan dan slaid yang licin dan senyap.

Untuk melihat pemaparan cara dinding dan pintu kaca boleh mengubah rupa ruang pejabat anda, hubungi kami hari ini dan kami akan menyemak semua pilihan dan membuat reka bentuk tersuai untuk meningkatkan ruang anda dengan keanggunan moden.

Bootstrap