Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

Pandangan: 290     Pengarang: Perkakasan Kaca SUP China      Masa Terbit: 07/21/2022      asal usul: https://www.aiglasshardware.com

Sistem perkakasan pintu kandang gelangsar SUP dalam konfigurasi tunggal dan dua belah mempunyai reka bentuk yang ringkas dan moden dengan pengikat yang benar-benar tersembunyi untuk mengekalkan rupa trek yang bersih.

Kini, kami berbangga untuk menawarkan pilihan konfigurasi ketiga—memintas.

Walaupun kebanyakan perkakasan memintas memerlukan pendakap logam yang menonjol untuk menyokong sistem, trek tersemperit tersuai SUP menampilkan ketegaran sisi yang cukup untuk menyokong konfigurasi memintas dengan pengikat tersembunyi yang sama yang memberikan penampilan unik kepada SUP . Ini bermakna lebih perhatian di tempat yang sepatutnya, di pintu anda.

Konfigurasi pintasan boleh dipasang dalam dua cara. Pasang dengan pelekap tengah untuk menggunakan panel pintu dengan berat sehingga 100kg setiap satu untuk kebebasan reka bentuk yang lebih besar. Walaupun kaedah ini membolehkan pintu yang lebih berat, panel pintu akan bertindih sebanyak 10″ untuk menampung titik pelekap tengah. Ini adalah penyelesaian yang sempurna untuk bukaan pintu yang lebih luas di mana panel yang lebih besar dan berat diperlukan.

Pasang tanpa pelekap tengah untuk panel pintu dengan berat sehingga 75kgs untuk pertindihan panel pintu yang diminimumkan. Kaedah yang lebih fleksibel ini adalah penyelesaian yang sempurna untuk bukaan pintu yang lebih sempit di mana setiap inci dikira.

Dan semua pilihan ini mengekalkan kebolehlarasan tak terhingga hentian pintu SUP . Dengan hanya sentuhan kunci Allen—ciri unik untuk kit perkakasan pintu kaca gelangsar SUP —tukar perjalanan pintu anda dalam beberapa saat.

Pintu pintasan yang elegan dan rapi—hanya satu cara lagi perkakasan kaca SUP menerajui industri.

POS TERBARU

> Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

> Bagaimana untuk membina bilik mandi tanpa bingkai?

> Cara Mengganti Tab Mandi Dengan Pancuran

> Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

> Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

> Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

> Kit perkakasan kaca pintu pancuran mandian gelangsar SUP : Pelbagai Penyelesaian Tersedia

> SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

POST TAG

Produk Berkaitan

Bootstrap