Perkakasan Bilik Pancuran

Perkakasan bilik mandi SUP jauh melebihi piawaian rakan sebayanya dari segi praktikal dan penampilan. Sebelum setiap produk meninggalkan kilang, ia mesti diuji berulang kali untuk menentukan bahawa ia selamat, kukuh dan mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang. Ia menggunakan gaya reka bentuk yang ringkas, yang kelihatan ringkas dan elegan tetapi tidak ringkas, dan mencerminkan usaha SUP untuk mencapai kualiti di mana-mana sahaja.

Penyambung Tiub Bilik Mandi

Aksesori perkakasan bilik mandi kebanyakannya diperbuat daripada tembaga dan keluli tahan karat, menggunakan tembaga 59# dan keluli tahan karat 304, dan klip dinding dan engsel biasanya diperbuat daripada tembaga 59#. Ia mempunyai kekerasan dan fleksibiliti yang terbaik. Ia mempunyai kapasiti galas yang tinggi, yang menjamin prestasi dan hayat perkhidmatan bilik mandi dengan berkesan. Walaupun produk jenama bilik mandi terkenal tersuai mahal, pengalamannya lebih baik.
Ketebalan penyaduran kelengkapan tembaga ialah 11um, dan melalui ujian semburan garam 24 jam, kualiti penyaduran permukaan mencapai lebih daripada sepuluh gred. Tiada bintik hitam, buih, delaminasi dan fenomena lain pada permukaan selepas penggunaan jangka panjang. Bahan keluli tahan karat yang digunakan di bilik mandi adalah keluli tahan karat 304, yang paling banyak digunakan dalam industri. Aksesori keluli tahan karat direka untuk membuka acuan sendiri, menggunakan bahan keluli tahan karat standard 304, menggunakan peralatan pemprosesan termaju untuk mencapai kesan cermin, tekstur logam yang kuat.
bilik mandi
Kategori komponen: roda sipi PXL, roda anjal TTL, roda keseimbangan BDL, roda dua bandul tunggal DBSL, roda dua roda anjal TTSL, roda dram pinggang YGL, roda dua dram pinggang YGSL; roda tunggal, roda dua, penggantungan empat roda, penggantungan, dll.
Aksesori: siri takal galas keluli tahan karat, siri takal galas keluli galas, roller pencampur anti-karat, aksesori perkakasan dan plastik, galas bukan standard, bola keluli tahan karat, bola keluli metrik galas ketepatan, dsb.
Bingkai aluminium boleh didapati dalam Perak Ringan, Perak Pasir, Perak Matte dan Berus. Ia boleh digunakan dengan asas batu aloi aluminium warna yang sama dan lembangan rendah. Kaca ini boleh didapati dalam dua kaca berwarna terang dan kaca biru. Gaya peralatan bilik mandi bukan sahaja pelbagai dan semakin halus, tetapi juga bentuk tab mandi, ekspresi bahan, perubahan bentuk singki, perubahan bentuk kepala pancuran mandian, gaya tandas, dan pertukaran loker.
bilik mandi
Pilihan peralatan kebersihan harus mempertimbangkan tabiat hidup peribadi dan keperluan penggunaan berfungsi. Selain itu, peruntukan ruang juga merupakan faktor yang mempengaruhi pembelian. Untuk saiz ruang, pengedaran corak, sangat penting untuk memilih bentuk bilik mandi. Apabila mempertimbangkan gaya peralatan bilik mandi, selain menekankan keutamaan estetik sendiri, gabungan ruang, warna, dan lain-lain juga merupakan perkara utama yang mempengaruhi pilihan.

Aksesori perkakasan yang biasa digunakan di bilik mandi terutamanya termasuk: aci, engsel, takal, rel panduan, pemegang, jalur penahan air, dsb.
1. Aci berputar dan engsel
Aci dan engsel digunakan di bilik mandi dengan pintu buaian. Tidak kira aci atau engsel, ia digunakan untuk menyambungkan putaran pembukaan dan penutup kaca pepejal (kaca tetap) dan kaca hidup (kaca bergerak) di bilik mandi.
Aci berputar digunakan untuk struktur aci yang menanggung momen lentur dan tork dalam kerja berputar. Penampilan adalah serupa dengan engsel, dan strukturnya lebih mudah daripada engsel.
Engsel, juga dikenali sebagai engsel, ialah struktur dua kali ganda yang terdiri daripada kepingan logam, yang juga berputar ke belakang dan ke belakang di sekitar paksi tengah.
2. Rel pemandu dan takal
Gabungan takal dan rel digunakan dalam kandang pancuran tolak-tarik. Terdapat dua bahan utama: aloi aluminium dan aloi aluminium berpakaian keluli tahan karat.
Takal, rel panduan atas dan bawah bilik pancuran mandian pintu gelangsar menggunakan struktur takal berganda, yang mempunyai kesan pelincir sendiri dan meluncur dengan lancar.
3. Mengendalikan
Terdapat pelbagai jenis pemegang bilik mandi untuk memenuhi gaya bilik mandi yang berbeza. Dari segi bahan, pemegang yang digunakan di bilik mandi terutamanya diperbuat daripada keluli tahan karat dan aloi zink.
4. Jalur penahan air
Fungsi jalur penahan air adalah untuk mengelakkan air di bilik air daripada bocor melalui jubin lantai ke kawasan kering.

Penggunaan Produk

Bootstrap