Sistem Pintu Gelangsar

SUP, sebagai syarikat perkakasan tanpa bingkai, pengeluar perkakasan pintu pancuran mandian tanpa bingkai dan pengeluar perkakasan pintu kaca, kami menawarkan pelbagai jenis Pintu dan Penutup Pancuran Mandian Gelongsor Tanpa Bingkai yang licin. Setiap gaya mempunyai aplikasi tersendiri dan boleh dikonfigurasikan dengan gabungan bar tuala, pemegang, tombol atau panel kaca tambahan untuk memenuhi keperluan individu anda. Kandang pancuran mandian kaca yang menarik secara estetik ini dibina untuk bertahan dan menjamin pengalaman yang mewah.

Sebagai peneraju industri dalam inovasi dan reka bentuk perkakasan kaca, SUP menawarkan penyelesaian lengkap kaca bilik mandi dan kaca bangunan, termasuk: kelengkapan tampalan kaca, rel pintu kaca, sistem gelongsor kaca, produk pengunci kaca seni bina.

Pintu Gelangsar

Penyelesaian: Pintu Gelangsar
Nombor Model: SD111
Permohonan: Hotel, Vila, Pangsapuri, Bangunan Pejabat, Hospital, Sekolah, Pusat Beli-belah, Tempat Sukan, Kemudahan Riadah, Pasar Raya, Gudang, Bengkel, Taman.

Pintu kaca gelongsor untuk pemandangan hebat – tingkatkan pencahayaan semula jadi; dan menambah udara segar. Di samping itu, pintu kaca gelangsar biasanya digunakan di beberapa kawasan sebagai pintu antara bilik dalaman rumah dan teres, geladak, balkoni, laman dalam dan taman, halaman belakang, barbeku atau kolam renang. Dalam kes ini, mereka sering dipanggil pintu teres. Ia juga digunakan dalam reka bentuk dalaman, selalunya di pejabat dan kawasan jualan kereta, untuk menyediakan ruang pejabat persendirian kalis bunyi namun boleh diakses secara visual. Di bahagian dalam kediaman, pintu ‘Shoji’ tradisional sering direplikasi menggunakan kaca lut sinar ‘fros’ untuk membolehkan cahaya siang menembusi lebih jauh ke dalam kediaman dan mengembangkan deria ruang dalaman.

1. Regangkan ruang

Penggunaan pintu kaca secara visual boleh menjadikan ruang kelihatan lebih luas dan lebih besar, dan kaca lutsinar memanjangkan garis penglihatan, mengembangkan deria ruang, dan menjadikan ruang kelihatan terbuka luar biasa. Sekiranya seluruh dinding dipisahkan dengan kaca, keterbukaan visual ruang boleh sekurang-kurangnya dua kali ganda, dan walaupun dalam ruang yang tidak cukup besar atau cukup luas, ia tidak akan terasa menindas.

2. Optimumkan pencahayaan

Kaca adalah bahan dengan ketransmisian cahaya dan ketelusan yang sangat baik. Penggunaan pintu kaca tidak akan menghalang cahaya seperti bahan pepejal. Kaca jernih kristal boleh membenarkan cahaya melalui bilik tanpa halangan, supaya ruang mempunyai kecerahan yang mencukupi. Untuk sesetengah bilik dengan pencahayaan yang kurang ideal, pintu kaca malah boleh membawa lebih banyak cahaya ke dalam ruang melalui pembiasan cahaya, menjadikan ruang lebih cerah.

3. Selang-seli

Kelebihan memilih pintu kaca untuk susun atur ruang adalah bahawa partition tidak dipisahkan, dan partition adalah berterusan. Untuk bahan partition tradisional, dinding bata, simen, kayu, logam, dan lain-lain, akan memisahkan sepenuhnya ruang dalaman dan luaran. Tetapi sebenarnya, banyak kawasan ruang bersebelahan dalam kehidupan kita sering perlu mempunyai beberapa sambungan. Pintu kaca melengkapkan fungsi membahagikan kawasan dengan sangat baik, tetapi ia mengekalkan sambungan spatial tertentu, supaya ruang tidak dipisahkan sepenuhnya.

Pintu gelangsar kaca dipadankan dengan langsir kain kasa halus, satu tegar dan satu lembut, menjadikan balkoni dan ruang tamu sangat menawan. Gabungan kasa dan pintu gelangsar membentuk reka bentuk sekatan alih rumah, menekankan ciri-ciri gaya ruang. Pintu gelangsar kaca dan langsir kain kasa merah jambu menunjukkan perangai ruang yang unik. Pintu gelangsar kaca gelangsar adalah telus dan terang, dan ia juga sangat menjimatkan ruang. Di dalam bilik pancuran mandian yang berasingan, pelekat menarik pada pintu gelangsar kaca menambah minat hidup ke bilik mandi. Pintu gelangsar kaca memisahkan bilik mandi dari bilik tidur, membentuk rasa ruang yang terpisah dan berterusan. Bilik mandi kecil menggunakan pintu gelangsar kaca untuk memisahkan kawasan mandi dan tandas dengan berkesan. Pintu kaca gelongsor menjadikan bilik mandi lebih moden dan bergaya sambil mengasingkan kawasan pancuran mandian. Pintu gelangsar kaca boleh tanggal memisahkan kawasan berfungsi untuk bilik mandi, menjadikan ruang lebih berlapis. Pintu gelangsar dengan fungsi pemisahan berkesan menyekat titisan air dan wap yang meresap semasa mandi.

Penggunaan Produk

Bootstrap