Penyelesaian Perkakasan Kaca

SUP pelbagai Engsel Kaca, Kelengkapan dan Engsel Pancuran Dikilangkan dengan teliti dan tepat. Engsel ini direka bentuk menggunakan bahan mentah terkemuka dan teknologi terkini selaras dengan piawaian industri, domestik dan komersial. Engsel yang kami tawarkan diuji dengan ketat di bawah pengawasan terhadap beberapa parameter kualiti dan sangat dituntut di pasaran nasional serta antarabangsa untuk ciri uniknya.

Pengalaman industri kami yang luas membolehkan kami menawarkan pelanggan kami rangkaian luas Engsel Pancuran yang dihargai untuk kualiti optimum dan kefungsian tinggi. Sesetengah produk ini, ditawarkan dalam pelbagai saiz dan reka bentuk, mempunyai ketegangan boleh laras dan boleh dipasang mengikut arahan dan keutamaan pelanggan.

Kaca Bilik Pancuran Berbeza Aplikasi Perkakasan

Skrin Tetap

pintu

Pintu dan Panel

Pancuran Sudut

Pancuran Neo-Angle

Gelongsor Tunggal

Pintasan Gelongsor

12 tahun pengeluar perkakasan kaca memberi tumpuan kepada OEM & Penyelesaian ODM. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan seni bina skop penuh, reka bentuk dalaman dan kaca alam sekitar yang boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Pasukan kami bekerjasama secara langsung dengan anda untuk mendapatkan penyelesaian terbaik untuk projek kediaman atau komersial anda.

Sistem Pintu Gelangsar

Perkakasan Bilik Pancuran

Kelengkapan Kaca Senibina

Aksesori Bilik Mandi

Penutup Kaca Tanpa Bingkai Pejabat

Perkakasan Labah-labah Kaca Routel Dinding

Bootstrap