SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

Pandangan: 255     Pengarang: Perkakasan Kaca SUP China      Masa Terbit: 06/18/2022      asal usul: https://www.aiglasshardware.com

Dalam dunia moden, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular.

Tanpa bingkai masih merupakan cara untuk digunakan jika anda mahukan kesan terbuka, lancar, benar-benar seperti spa untuk mandi anda. Panel pintu pancuran kaca dipasang pada engsel yang kemudiannya dilekatkan pada dinding. Ia adalah gabungan panel tetap dan pintu berengsel kaca keselamatan 5/8″. Selain daripada engsel, satu-satunya perkakasan ialah tombol pintu dan rak tuala.

Pintu pancuran mandian kaca standard adalah 1/2″ atau 3/8″ tebal. Pintu tanpa bingkai hendaklah setebal 5/8″. Segala-galanya harus diperbuat daripada kaca keselamatan, yang, apabila pecah, pecah menjadi kepingan kecil, dan bukan menjadi serpihan yang berbahaya kepada hidup anda!

Semua tepi pintu pancuran mandian kaca anda harus sampai selesai atau digilap!
Pintu pancuran mandian kaca jernih kekal sebagai trend yang kukuh. Menggalakkan rupa terbuka di dalam bilik mandi dengan mempamerkan kelengkapan pancuran mandian yang anggun dan kemasan permukaan jubin atau batu.

Pintu pancuran mandian kaca berwarna didatangkan dalam ton semula jadi yang halus seperti kelabu, gangsa atau biru untuk melengkapkan warna putih kegemaran Amerika untuk bilik mandi, dan batu, jubin dan logam untuk paip, pancuran mandian dan kawalan.

Pintu pancuran mandian kaca terukir memberikan privasi terima kasih kepada corak legap yang terukir pada kaca jernih.

SUP HARDWARE, pengeluar perkakasan kaca.

Kami menawarkan produk perkakasan kaca untuk isi rumah. Produk ini diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi 304, loyang atau aluminium.

Perkakasan SUP perkakasan kaca keluli tahan karat OEM&ODM, termasuk engsel pintu pancuran mandian, penarik pintu, engsel dwilipat, hige aluminium, pengapit kaca, set gelongsor, pemegang pintu gelangsar, pemegang pintu kaca, bar sokongan bilik mandi, tombol pintu pancuran mandian.

Kami menyediakan reka bentuk dan pengeluaran perkakasan, serta menyediakan set lengkap penyelesaian perkakasan. Ia digunakan di bilik mandi, pintu bilik mandi, dll. Kami memberi anda pembekal produk berkualiti tinggi, harga yang kompetitif, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Bahan mentah perkakasan kaca
Menggunakan tembaga tulen yang digilap halus, aloi zink berkualiti tinggi atau aloi titanium sebagai bahan mentah, strukturnya ketat, beratnya berat, dan rasa tangan tebal.
Die casting, proses penamat

Menggunakan alat mesin pemutus terkawal komputer ketepatan berskala besar dan alat mesin ketepatan digital, permukaan kosong adalah licin, rata, tanpa liang, kecacatan sutera dan fenomena lain. Proses mengisar dan menggilap adalah ketat dan prosesnya banyak.

Penyaduran
Selaras dengan piawaian proses penyaduran antarabangsa antarabangsa, tembaga mentah yang diimport digunakan, dan telah menjalani tiga proses penyaduran kuprum, penyaduran nikel dan penyaduran krom. Strukturnya padat, salutan adalah seragam, “permukaan warna” adalah segar, ketebalan salutan biasanya lebih daripada 30 mikron, dan permukaan salutan bebas daripada calar dan burr. '

Pakej
kotak kertas kraft dengan reka bentuk dan cetakan pembungkusan yang cantik.

Hubungi kami, dan kami akan menawarkan perkakasan kaca yang anda inginkan tentang membina pancuran mandian kaca tanpa bingkai yang sempurna!

POS TERBARU

> Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

> Bagaimana untuk membina bilik mandi tanpa bingkai?

> Cara Mengganti Tab Mandi Dengan Pancuran

> Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

> Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

> Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

> Kit perkakasan kaca pintu pancuran mandian gelangsar SUP : Pelbagai Penyelesaian Tersedia

> SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

POST TAG

Produk Berkaitan

Bootstrap