Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

Pandangan: 180     Pengarang: Perkakasan Kaca SUP China      Masa Terbit: 02/05/2023      asal usul: https://www.aiglasshardware.com

Bilik mandi adalah komoditi yang besar, dan bahan yang digunakan mestilah berkualiti tinggi, jika tidak, ia akan menjejaskan kesan penggunaan, dan keselamatan tidak akan terjamin, jadi pemilihan bahan adalah sangat penting. Bagi pengguna, cara memilih bilik mandi yang baik Produk hartanah amat penting. Seterusnya, mari kita bincangkannya dengan bilik mandi!

Pertama sekali, bahan bingkai adalah yang paling penting. Lagipun, adalah perlu untuk menyokong keseluruhan bilik mandi. Keluli tahan karat 304 dan aluminium ruang adalah bahan yang paling biasa di pasaran. Bahan keluli tahan karat kuat dalam rintangan karat, tahan lama, dan mempunyai rintangan berat yang baik. 201, tetapi bahan ini tidak bagus, jadi lebih baik memilih keluli tahan karat 304; bahan aluminium ruang mempunyai kekuatan tinggi, rintangan kakisan, dan harganya tidak mahal; beberapa bahan trek adalah aluminium berpakaian keluli tahan karat, yang juga merupakan kualiti terbaik Ya, selepas semua, ia diperbuat daripada dua bahan, dengan perlindungan berganda, keselamatan dan kestabilan yang lebih baik.

Pengeluar Perkakasan Kaca
Pengeluar Perkakasan Kaca

Yang kedua ialah bahan pemegang. Secara umumnya, ia diperbuat daripada keluli tahan karat 304, tetapi adalah penting untuk memberi perhatian kepada sama ada permukaannya telah dikisar dan chamfered, dan sama ada sentuhan itu licin. Ini adalah sangat penting; jalur magnet adalah mesra alam dan tahan lama, dan mempunyai kemagnetan yang kuat dan sedutan bukan sahaja boleh menghalang kebocoran air, tetapi juga mengurangkan daya hentaman apabila membuka pintu, dan mengurangkan bunyi bising.

Kebanyakan orang biasanya juga memasang jalur penahan air atau besen bawah di dasar bilik mandi, kedua-duanya boleh menjadikan pemisahan basah dan kering bilik mandi lebih teliti, berpatutan, cantik dan praktikal. Bilik mandi tidak kalis air dengan baik. Adalah disyorkan untuk memasang besen bawah. Jika kalis air dilakukan dengan baik, sudah cukup untuk memasang jalur penahan air.

Perkakasan menawarkan banyak pilihan pilihan engsel pintu kaca tersembunyi. Juga dipanggil kelengkapan pintu kaca; engsel ini diperlukan untuk aplikasi pintu kaca. Tersedia dalam versi gerudi dan bukan gerudi, engsel perkakasan ini bagus untuk kabinet kaca. Pilihan engsel pintu kaca kami termasuk engsel pangsi pintu kaca, pilihan tanpa bingkai dan gaya Eropah. Semua engsel pintu kaca tersembunyi kami dipasangkan dengan skru yang sesuai untuk dipasang. Walau apa pun keperluan anda, kami pasti anda akan menemui perkakasan pintu kaca yang sesuai untuk aplikasi anda.

POS TERBARU

> Bahan perkakasan manakah yang lebih baik untuk membuat bilik mandi? Syarikat bilik mandi menjawab untuk anda

> Bagaimana untuk membina bilik mandi tanpa bingkai?

> Cara Mengganti Tab Mandi Dengan Pancuran

> Apakah kandang pancuran mandian tanpa bingkai?

> Kit penggelek pintu kayu gelongsor: Membahagikan Ruang Tanpa Membahagikan Rumah

> Pintu Kaca Gelongsor Pemasangan Mudah: Lebih Banyak Pilihan Pemasangan, Kurang Kekusutan

> Kit perkakasan kaca pintu pancuran mandian gelangsar SUP : Pelbagai Penyelesaian Tersedia

> SUP , Pengilang perkakasan kaca, pancuran mandian kaca tanpa bingkai adalah pilihan yang paling popular

POST TAG

Produk Berkaitan

Bootstrap